Produkter for afrikanske krydder (43)

Muskatnøtt - Enkelt krydder

Muskatnøtt - Enkelt krydder

Muskatnøtt - Enkelt krydder
Malt Muskatnøtt - Enkeltkrydder

Malt Muskatnøtt - Enkeltkrydder

Malt muskatnøtt - Enkelt krydder
Colombo Krydder

Colombo Krydder

Colombo Krydder Ref: EPI002 Innhold: 100 g
Koriander - Koriander Krydder

Koriander - Koriander Krydder

Maison Beldi: Eksellensen av Høykvalitets Krydder Maison Beldi er et anerkjent hus dedikert til kunsten å heve retter ved hjelp av nøye utvalgte høykvalitetskrydder av en uovertruffen kvalitet. Vår misjon er å tilby profesjonelle innen restaurantbransjen, delikatessebutikker og catering-tjenester eksepsjonelle produkter som forbedrer smakene og tilfører et preg av sofistikering til hver kulinarisk skapelse. Våre produkter skiller seg ut med sin overlegen kvalitet, ideelle for krevende kokker og matelskere.
Ceylon-kanel

Ceylon-kanel

På 1600-tallet oppdaget portugisiske erobrere Ceylon-kanel på Sri Lanka og brakte dette krydderet til Europa i løpet av 1600- og 1700-tallet. Ceylon-kanel utvinnes fra ville trær som kan nå en høyde på opptil 10 m og vokser vilt i skogene på Ceylon og Sør-India. Dette krydderet lages av den fineste indre barken, som kuttes fra tre år gamle skudd. Ekte Ceylon-kanel er et sterkt duftende og smakfullt krydder. Alle som har smakt det, vet godt hvilke forskjellige smaksnyanser dette krydderet har. Karbohydrater (g / 100 g): 4,0 Fett (g / 100 g): 3,0 Protein (g / 100 g): 28 Energiverdi (kcal): 160 Minst holdbarhet: 18 måneder Nettovekt (g): 30
Ingefær - Krydder

Ingefær - Krydder

Ingefær: Tilgjengelig i pulverform eller fersk, gir det en eksotisk og krydret touch til oppskrifter.
Muskatblomst - Hele Krydderier

Muskatblomst - Hele Krydderier

Macis, vi elsker det, og det har blitt vårt emblematiske krydder fra Muziris. Macis (mace på engelsk) er det røde skallet av muskatnøtten, så de har veldig lignende smaker. Imidlertid er macis mye mer delikat og fint i munnen, det gir noter av furu og sødme. Vi bruker det i små mengder, enten finhakket eller for å trekke direkte i dine forberedelser. Opprinnelse: Banda-øyene, Indonesia Kvalitet: blomster, Spesiell, Rød-Orange
Geitekjøtt (ntaba)

Geitekjøtt (ntaba)

Braisert geitekjøtt, med valg av tilbehør
Grønn Sichuan-pepper - Pepper

Grønn Sichuan-pepper - Pepper

Grønn Sichuanpepper er fortsatt mer sjelden enn den røde, ettersom den fortsatt i dag dyrkes i naturen og derfor er vanskeligere å kontrollere. Denne varianten høstes i Sichuan-provinsen i Kina og har en veldig kraftig duft, som er på nivå med Sansho-pepperet i Japan. Grønn Sichuanpepper er mye mer sitrusaktig enn den røde. Aroma: Chili, Sitron++, "Bedøvende" Opprinnelse: Sichuan-provinsen, Kina
Gul Ris (Curry)

Gul Ris (Curry)

Gul Ris (Curry)
Hvitløkspaprika - Krydderblandinger

Hvitløkspaprika - Krydderblandinger

Hvitløkspulver - Krydderblandinger
Skinke Ost Bokit

Skinke Ost Bokit

Salat, tomat, løk; kalkunskinke, ost
Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer

Natriumsitrat E331 - Mattilsetningsstoffer